Stel

Vores passion for briller er unik. Vi håndplukker den enkelte brille fra kollektionen med den største begejstring uanset om vi vælger basis, klassisk eller limited editions. Vi har briller, som du ikke finder i andre butikker. Vores briller er valgt med kærlighed og vi gør alt for at de komplimenterer din personlige stil.

Vi håndplukker selv alle vores stel til butikken og er blandt andet minimum 2 gange om året på messe for at blive opdateret på sidste nye trends. Vi vælger altid briller til alle typer og i forskellige prisklasser, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kvalitetsglas der beskytter og giver klart syn

Hos brillecentret lægger vi vægt på at dine brilleglas er unikke og lever op til vores høje kvalitetsniveau. Vi har eget værksted i butikken hvor vi specialsliber dine glas, hvilket giver hurtigere leveringstid og sikre at brillen er perfekt til dig. Derudover har vi meget fokus på håndværk og faglighed, hvor vi ved hjælp af den nyeste teknologi kan give dig mulighed for at få et perfekt udmålt brilleglas – kun for dig. Vi har flere års erfaring med det prisvindende varilux s-series brilleglas fra essilor, der giver klarhed fra kant til kant og fjerner følelsen af at være ude af balance med op til 90% så du kan føle dit tryg i dine daglige gøremål.

De almindeligste synsfejl er nærsynethed, langsynethed, presbyopi og astigmatisme. Uanset din type af synsfejl, så får du en forkert brydning af lyset og har derfor svært ved at se klart og tydeligt. Essilor brilleglas kan kompensere både for en og flere synsfejl samtidigt.

Vi tilbyder mange forskellige løsninger – og vil hellere end gerne tage en snak med dig om dine synsbehov!