Din lokale optiker siden 1989

Vi er kendt for vores selvstændighed, høje service, faglighed og kvalitet. Vi arbejder udfra humor, engagement og professionalisme.

Hos os er du sikker på at møde den samme optiker, hver gang du besøger os. Det er nu engang rart at blive betjent af en, der allerede er inde i din sag. Vi sætter en ære I at vejlede dig til det helt rigtige stel, som matcher dig og din personlighed bedst.

Vores klinik

I vores klinik bliver dine øjne undersøgt af en engageret, erfaren og højt uddannet optometrist. Vores undersøgelser lever op til lovens krav om en grundig og dybdegående synsprøve. Vi er altid fagligt ajourført gennem kurser og videreuddannelse. Vi anvender kun de bedste maskiner og måleudstyr. Derved bliver dine glas eller kontaktlinser tilpasset individuelt. Du får det mest optimale syn.

Vi har eget værksted hos brillecentret, da det giver dig en mere faglig og personlig betjening. Vi kan løse de fleste opgaver på værkstedet, mens du venter. Vi mener, det er at gå på kompromis med kvaliteten at få slebet og monteret vores glas på et stort centralt værksted. Derfor har vi valgt at have eget værksted, hvor vi sliber, monterer, reparerer og servicerer dine briller. Når et par briller forlader Brillecentret, skal de være 100% i orden.

Mød teamet bag

Thorbjørn Jensen
Optiker og indehaver

Else Jensen
Optikerassistent

Jeanette Moslund Eriksen
Optikerassistent og stilkonsulent t