Om os

Din lokale optiker siden 1989

Vi er kendt for vores selvstændighed, høje service, faglighed og kvalitet. Vi arbejder udfra humor, engagement og professionalisme.

Hos os er du sikker på at møde den samme optiker, hver gang du besøger os. Det er nu engang rart at blive betjent af en, der allerede er inde i din sag. Vi sætter en ære i at vejlede dig til det helt rigtige stel, som matcher dig og din personlighed bedst.

Vores klinik

I vores klinik bliver dine øjne undersøgt af en engageret, erfaren og højt uddannet optometrist. Vores undersøgelser lever op til lovens krav om en grundig og dybdegående synsprøve. Vi er altid fagligt ajourført gennem kurser og videreuddannelse. Vi anvender kun de bedste maskiner og måleudstyr. Derved bliver dine glas eller kontaktlinser tilpasset individuelt. Du får det mest optimale syn.

Vi har eget værksted hos brillecentret, da det giver dig en mere faglig og personlig betjening. vi kan løse de fleste opgaver på værkstedet, mens du venter. Vi mener, det er at gå på kompromis med kvaliteten at få slebet og monteret vores glas på et stort centralt værksted. Derfor har vi valgt at have eget værksted, hvor vi sliber, monterer, reparerer og servicerer dine briller. Når et par briller forlader brillecentret, skal de være 100% i orden.

Indehaver og optiker Thorbjørn Jensen

Thorbjørn Jensen

Indehaver og optiker

Jeg er uddannet optometrist fra teknisk skole i valby/frederiksberg i 1997. Jeg har derfor over 25 års erfaring i optikerfaget. Jeg har endvidere arbejde i lidt over 2 år for en øjenlæge.

”Vores vigtigste opgave er at give en grundig rådgivning, at have en høj faglighed og yde en super service til vores kunder”

assistent Else Jensen

Else

Optikerassistent

Erfaring i rådgivning af kunder samt trends. Håndplukker stel hos leverandørerne med fokus på vores kunders ønsker samt nyeste mode- og farvetrends.

”Vi ønsker at vores kunder skal føle, at de har fået en god og professionel behandling, når de har handlet hos os!”