Firmabrille

Skal du have briller til arbejde? Vi tilbyder både skærmbriller og sikkerhedsbriller

Skab et godt arbejdsmiljø i din virksomhed med skærmbriller fra brillecentret. Vi tilbyder hver dag et stort udvalg af kvalitets skærmbriller og sikkerhedsbriller til enhver smag. Ønsker du at sikre dine øjne på arbejdspladsen så kig forbi vores butik i dag og bliv klogere på vores udvalg.

Skab et godt arbejdsmiljø med skærmbriller

En skærmbrille er en brille, der er specielt udviklet til at give dine øjne de bedste arbejdsforhold ved skærmarbejde. Med en skærmbrille kan du fokusere på skærmen, der er længere væk, end den afstand du almindeligvis holder en bog eller avis.

Rigtig mange bruger deres private brille, når de arbejder foran computeren. Det kan give gener som hovedpine, rygsmerter, stivhed i nakke og skuldre samt træthed og svien i øjnene, fordi den private brille typisk ikke er tilpasset den særlige synsafstand til skærmen. På den måde kommer du ofte til at anstrenge øjnene og sidde uhensigtsmæssigt for at få et klart billede på skærmen, og det kan resultere i de ovenstående gener.

Udviklingen inden for skærmbrilleglas har gjort, at vi kan tilpasse en skærmbrille efter dine personlige behov. Det betyder, at du ikke længere behøver at tage brillen af og på i skiftende arbejdssituationer, som det var tilfældet tidligere. Med en skærmbrille tilpasset dine personlige behov kan du se skarpt på skærm og tastatur samt ud til en afstand af enten 1, 2 eller 4 meter, afhængig af hvilken type glas du vælger.

Sikrer dine øjne på arbejdspladsen

Arbejdsgiveren skal stille sikkerhedsbriller til rådighed uden omkostninger for dig, hvis arbejdet kan have en skadelig effekt på dine øjne. Sikkerhedsbriller beskytter øjnene mod flyvende partikler, støv og stænk eller kemiske påvirkninger fra syrer og gasser. Det kan også være stråling som f.eks optisk stråling fra svejsning eller lasere.

Valg af sikkerhedsbriller skal tage udgangspunkt i en analyse af de risici, der er i forbindelse med dit arbejde, såsom:

  • Hvilket arbejde skal udføres?
  • Hvordan ser arbejdspladsen og omgivelserne ud?
  • Hvem skal anvende øjenværnet?

Vi anvender wiley x arbejds -­ og sikkerhedsbriller, da de lever op til gældende lov og krav i ds:en166­s eller ds:en166­f.