din lokale optiker siden 1989

Vi er kendt for vores selvstændighed, høje service, faglighed og kvalitet. Vi arbejder udfra humor, engagement og professionalisme.

Hos os er du sikker  at møde den samme optikerhver gang du besøger osDet er nu engang rart at blive betjent af en, der allerede er inde i din sag. Vi sætter en ære I at vejlede dig til det helt rigtige stelsom matcher dig og din personlighed bedst 

I vores klinik bliver dine øjne undersøgt af en engageret, erfaren og højt uddannet optometrist. Vores undersøgelser lever op til lovens krav om en grundig og dybdegående synsprøve. Vi er altid fagligt ajourført gennem kurser og videreuddannelse. Vi anvender kun de bedste maskiner og måleudstyr. Derved bliver dine glas eller kontaktlinser tilpasset individuelt. Du får det mest optimale syn.

Vi har eget værksted hos brillecentret, da det giver dig en mere faglig og personlig betjening. Vi kan løse de fleste opgaver på værkstedet, mens du venter. Vi mener, det er at gå på kompromis med kvaliteten at få slebet og monteret vores glas på et stort centralt værksted. Derfor har vi valgt at have eget værksted, hvor vi sliber, monterer, reparerer og servicerer dine briller. Når et par briller forlader Brillecentret, skal de være 100% i orden.

mød teamet bag

sanne aagaard

Optiker & Kontaktlinsespecialist

per andersen

Indehaver

annie underberg

Sygeplejeske & stilkonsulent

giv os et kald.
mandag-fredag 9:30-17:30
lørdag 9:30-12:30
   

 

rådhuscentret 39
6500 Vojens

tlf: 7454 0262
brillecentret@mail.dk

vi er også sociale.

vær en del af vores fællesskab @brillecentret